Ei tarvita kuin porkkana ja kuorimaveitsi:
Ensin kuoret pois:
Ja sitten vaan kuorimaveitsellä ohuita, pitkiä suikaleita porkkanasta:
Suikaleista voi tehdä vaikka kukkasen:
Tai sitten koota suikaleet ihan vaan keoksi! Yksi meidän lapsista sanoi, että nämä ovat tosi mehukkaita!
Äitini toi meille joskus Thaimaasta tällaisen vähän erilaisen kuorimaveitsen, jolla saa porkkanan pintaan tuollaisia uria:
Sillä saa mukavasti ilmettä tavallisiin porkkanapaloihin:
Kiva idea! Tosin meillä maistuu porkkanat muutenkin mut hyvä kikka kolmonen nirsoille ;)
VastaaPoistaKiva Jonna kun tulit vierailulle ja jätit kommenttia! :)
PoistaMeilläkin pääsääntöisesti maistuu porkkana ihan sellaisenaan, mutta nää ohuet suikaleet maistuu ihan oikeesti jotenkin mehukkaammilta, jopa omastakin mielestä.
Ja silmänruokahan on yksi tärkeä osa ruokailua. :)