tiistai 23. huhtikuuta 2013

Pehmeät suklaakeksit

~ Pehmeät suklaakeksit, noin 30–40 kpl ~

Ainekset:
250 g margariinia
5 ½ dl vehnäjauhoja
2 rkl kaakaojauhetta
3 tl leivinjauhetta
1 tl suolaa
1 ½ dl sokeria
1 ½ dl fariinisokeria
2 tl vaniljasokeria
2 munaa
200 g suklaarouhetta (oman maun mukaista suklaata)
1 dl kaurahiutaleita

Valmistus:
Sulata margariini kattilassa. 
Sekoita keskenään vehnäjauhot, kaakaojauhe, leivinjauhe ja suola. 
Sekoita hieman jäähtyneeseen margariiniin sokerit. 
Lisää joukkoon munat vispilällä sekoittaen. 
Lisää jauhoseos, suklaarouhe ja kaurahiutaleet. 
Sekoita taikina tasaiseksi. 
Nostele lusikalla lihapullan kokoisia nokareita uunipellille. 
Huom! Jätä leviämisvaraa. 
Paista 175 asteessa n. 10 min.
Koristele valmiit keksit sulatetulla suklaalla.
NJAMS!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!