perjantai 8. helmikuuta 2013

Makaronilaatikkoa

Tämä ruoka maistuu useimmille lapsille, ja tietysti myös aikuisille!

~ Makaronilaatikko ~

Ainekset:
5-6 dl makaronia
400 g jauhelihaa
1 iso sipuli
2 valkosipulinkynttä
1 tl suolaa
1 tl currya
1 tl paprikajauhetta
Ripaus valkopippuria
Tuoretta basilikaa
7 dl maitoa (HUOM! Jos et keitä makaroneja, käytä 1 litra nestettä)
3 kananmunaa

Valmistus:
Keitä makaronit pakkauksen ohjeen mukaan.
Voit jättää makaronit myös keittämättä ja pääset näin helpommalla. Ruskista jauheliha ja sipulit.
Mausta kypsä jauheliha.
Silppua sekaan myös tuore basilika
Kaada kerroksittain makaroneja ja jauhelihaa voideltuun vuokaan. Sekoita kananmunat ja maito ja kaada vuokaan.
Kypsennä 200-asteisen uunin alatasolla 1 tunti.
Mikäli et esikeittänyt makaroneja, sekoita seosta kerran tai pari paistamisen aikana, jotta makaronit eivät jää painuneina vuoan pohjalle.
Halutessasi voit ripotella pinnalle juustoraastetta ennen paistamista.
Aikuisempaan makuun sopii pinnalle ripoteltu aurajuusto.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!