lauantai 26. tammikuuta 2013

Anna mammoo!

Vaikka imetys on ollut meille se juttu aina ihan lasten syntymähetkestä alkaen ja se läheisyyden tunne imettäessä jotain ainutlaatuista, niin kyllä taaperon imettäminen on melkein vieläkin ainutlaatuisempaa.
Kun tuo maailmaa vauhdilla tutkiva taapero aamulla unenpöpperöisenä herää ja sanoo ensimmäisenä "mammoo" tai kun hän päivän tohinoiden keskellä tulee kädet ojossa luokse ja sanoo "anna mammoo" ja naurahtaa onnellisena päälle.
Tai kun hän on rinnalla ja käpertyy siihen ihan sykkyrälle, ottaa äitiä kädestä, katsoo syvälle silmiin ja hymyilee niin, että maitoa valuu suupielestä.
Onhan hän jo iso, mutta niin pieni vielä!


Aiemmin kirjoittamiani juttuja taaperoimetyksestä voi lukea TÄÄLTÄ.

4 kommenttia:

  1. <3 se tunne on tosiaan ihan mahtava kun touhukas taapero rauhoituu rinnalle ja katselee silmiin ja silittää kättä. ai että. En tiedä paremmasta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aivan. <3

      Ja tässä kiireisessä maailmassa, jossa jo hyvinkin pieniltä vaaditaan paljon, niin uskon, että tuollainen hetki rauhoittumiselle ja läheisyydelle ei voi olla kuin hyväksi. <3

      Poista
  2. Oh, tällaiset ajatukset saa mut aina välillä miettimään, että mun pitäis vähentää kännykän käyttöä imettäessä :D Joskus taapero pyytää maitoa (maitoviittomallaan) ottaa kännykkäni ja kipittää kohti sohvaa tai sänkyä :)

    Tuo on kyllä parasta kun lapsi katsoo suoraan silmiin ja hymyilee <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh Riina! :D
      Meillä on joskus käynyt niin, että taapero on pyytänyt "mammoo", juossut tietokonehuoneeseen ja osoittanut penkkiä.
      Tullut vissiin istuttua "joskus" tietokoneella imettäessä... ;-)

      Poista

Kiitos kun kommentoit!