tiistai 18. joulukuuta 2012

Värihulluus kestovaippailussa

Meillä on tähän asti menty kohtalaisen pienellä helppovaippa (AIO)-varastolla, mutta nyt alkoi tuntua, että sinne osastolle kaivattaisiin täydennystä.
Joten ei kun tilausta sisään ja kohteena oli meille parhaaksi todettu Onnikas, jonka taskuja meillä on tähän asti ollut käytössä ja hyviksi (LUE: mahtaviksi) todettu.
Nyt tilasin siis Toivo-helppovaippoja (AIO) etunepeillä.
Nämä on kyllä aivan mahtavia!
Onnikas on malliltaan sellainen, että istuu kun nakutettu meidän vaippapepulle ja laatu näissä vaipoissa on kertakaikkisen hienoa.
Vaippojen päällispuoli on BR Pulia ja väriä riittää (olen "lievä" värihullu...)!


Vaippojen sisäpintana on ruskeaa tencel-joustofroteeta ja kiinteänä imuosana (ommeltuna piiloon sisäkankaan alapuolelle) on bambuhamppufleeceä.
Lisäksi vaipassa on tuplapitkä, nepeillä irrotettava imuläppä, jossa on imua 4 kerrosta.
Nämä kaikki tekee siis yhteensä 9 imukerrosta!
Vaipan takana on lisäksi täyttöaukko, josta on helppo sujauttaa lisäimua esim. yöksi.

Aivan mahtava vaippa ja Piparikukka-vaippa on ihan ehdoton lemppari!

2 kommenttia:

  1. Yksi värihullu ilmoittautuu o/ Meiltä löytyy paljon samoja kuoseja ja tässä juuri toivon, että eräs ihminen, jolta ostin vuosi sitten täydellisesti istuvia ja hyvälaatuisia TSI-taskuja, ompelisi meille samanmoisia mutta isompaa kokoa :) Öisin ollaan kyllä menty kertseillä, en jaksanut johonkin aikaan enää paneutua yövaipatukseen ja -vaipanvaihtoon, mutta nyt se on käväissyt mielessä taas kun tuo ei syö enää öisin ja pissaa miljoonaa litraa. Tosin sitten ne paksut yövaipat on lapsen mielestä ollut vähän epämukavia. Tuollainen Onnikashan voisi ollakin hyvä yövaippa, saisi edes osittain huono-omatunto-kertiksiä vähennettyä. Ihana kuosi tuo Piparikukka. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo nää Onnikkaat on kyllä mahtavia!
      Päivällä menee helposti tällä 9 imukerroksella ja yöksi on helppo laittaa tarvittava määrä lisää.
      Tuo bambuhamppufleece on kyllä imukas materiaali, eli ei edes vaadi yöksi hirveitä lisää ja paketti pysyy kuitenkin siedettävän paksuisena. :)

      Piparikukka on ihana! <3

      Poista

Kiitos kun kommentoit!