torstai 6. syyskuuta 2012

Suklaarouhemuffinsit

Meidän ehdoton lemppari muffinsiohje on peräisin yhden lapsen aikanaan käymältä kokkikurssilta.
Ohje on tosi helppo ja sillä tulee herkullisia muffinseja!


Suklaarouhemuffinsit (20kpl)

Ainekset:
3,5 dl vehnäjauhoja
2 dl sokeria
2 tl leivinjauhetta
2 tl vanilliinisokeria
100 g tummaa suklaata rouheena
1 dl kermaa
2 kananmunaa
100 g juoksevaa pullomargariinia
1 dl appelsiinituoremehua

Valmistus:
Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen.
Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää muut ainekset hyvin sekoittaen.


Jaa taikina muffinivuokiin.

Paista 200 asteessa uunin keskitasolla 15–20 min.
Anna jäähtyä ja koristele.

Kuorrutukseen tulee:
100 g voita
100 g tuorejuustoa
4 dl tomusokeria
1 tl vanilliinisokeria

Voin ja tuorejuuston voi vaahdottaa erikseen ja lisätä sitten vanilliini- ja tomusokerin sekaan ja sekoittaa tasaseksi.
Itse sekoitan yleensä kaikki kerralla sekaisin ja levitän lastalla tai pursottimella jäähtyneiden muffinssien päälle.


Lopuksi koristelen vielä koko komeuden nonparelleilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!