maanantai 2. heinäkuuta 2012

Meillä on nautittu kesästä ja liinailusta!

On niin ihanaa, kun voi kesken kävelylenkin poiketa vaikka metsäpolulle, mitä vaunujen kanssa ei voisi (ainakaan kovin helposti) tehdä ja kotiin tullessa voi mennä jatkamaan omia hommia sisälle, eikä tarvitse miettiä mihin jättäisi vaunut ja herääkö pienokainen kun vauhti pysähtyy ja asennella itkuhälyttimiä yms, vaan pikkuinen voi kätevästi jatkaa uniaan liinassa.
Samoin jos lapsi on liinassa sisällä, niin on niin helppoa lähteä hakemaan vaikkapa postia tai viedä jätteitä kompostiin tms, kun ei tarvitse vetää päälle toppavaatteita, sen kun vaan menee ulos lämpimään.

Ihanaa alkanutta heinäkuuta kaikille!

3 kommenttia:

  1. Minua harmittaa, kun lapsi on niin herkkäuninen, että liinassa jos on, niin nukkuu vain alle tunnin ja sitten herää kun on taas kevyessä unessa. Sama, jos on rattaissa ja rattaat liikkuu/on meteliä tms. ja harvoin nukahtaa uudestaan. Alle kolmekuisena nukkui pitkiä unia (vain) liinassa, mutta sen jälkeen vähemmän. :( Kannan sitten tietysti muuten mahdollisimman paljon, ei tule mieleen miten olisin voinut esim. koiran lenkityksen hoitaa jos ei olisi ollut mitään kantovälinettä!

    Kesällä on kyllä ihanaa liinailla ja muutenkin ulkoilla! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo meilläkin on monen monta tilannetta, missä olen miettinyt että kuinkahan tästäkin olisi suoriuduttu ilman liinaa (/reppua).
      Nuo metsään poikkeamiset on aika arkea, kun isommat lapset aina hoksaa siellä jotain mielenkiintoista, mitä pitää siitä tieltä lähteä tutkimaan ja hieman se olisi hankalaa vaunujen kanssa.
      Meillä kyllä jatketaan unia liinassa ihan täysillä, johtuneeko sitten hyvistä unenlahjoista vai siitä, että on siinä sellaisessa tasaisessa melussa ja tärinässä mukana koko ajan... ;D

      Poista
    2. Heh :D Tiedä tuota, lapset on niin erilaisia. Me kyllä ollaan huonoja nukkujia koko suku, että en silleen ihmettele oman lapseni kohdalla. Tottumisestakaan en usko olevan kysymys, kun silloin pikkuvauvana ei muualla nukkunut kuin vauhdissa, se nyt vaan on tuommonen.:D Joo mutta erityisesti, kun on monta lasta, niin liina tai reppu on varmasti ylivoimaisen kätevä!

      Poista

Kiitos kun kommentoit!