perjantai 27. huhtikuuta 2012

(Tuhti) yövaippa-esimerkki

Yökestoilua ei kannata pelätä ja kaikenlaisia hyviä yövaippoja löytyy ihan valmiina paketteina, jotka ovat ihan toimivia sellaisenaan.
Meillä yövaippoina toimivat sisätäyttövaipat, joiden kuosi ja sisäpuoli on puuvillavelouria ja näiden välissä on bambujoustofroteeta.
Vaipan sisällä on nepeillä kiinnittyvä 3 kerroksinen bambuimu ja vaipan päällä toinen 3 kerroksinen bambuimu, jossa on kuivaliinapinta.
Jos kuosi ja sisäpuolen puuvillaveloureita ei lasketa, niin vaipassa on siis 7 kerrosta imua.
Päiväkäytössä tämä menee meillä ihan sellaisenaan.
Yöksi laitan mukaan kaksinkertaista hamppujoustofroteeta olevan taittoimun, joka on taiteltu kolminkerroin, eli imukerroksia tulee 6 sekä ohuen hampputiiman, jossa on imukerroksia 3 sekä usein vielä 4 kerroksisen joustofroteetiiman.
Tällä yhdistelmällä tulee siis yhteensä huimat 20 kerrosta imua ja pitäisi kyllä riittää suurpissijällekin.
Paketti ei imumäärästä huolimatta ole kuitenkaan mikään älyttömän paksu, mutta ainakin meillä riittävä ja itse tykkään noista sisätäyttövaipoista, kun sinne taskuun on helppo tarvittaessa sujauttaa lisää imua (tai vastaavasti ottaa pois) ja kaikki osat saa pesua varten irti (ja kaikki varmasti peseytyy kunnolla) ja kuivumisaika ei ole pitkä, kun osat ovat erillään toisistaan.

Ja paketin päälle tietenkin villapöksyt, niin kyllä pitäisi yö pärjätä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!