torstai 10. tammikuuta 2013

Unipaketteja

Meillä mentiin päiväunille pöllö-AIO:ssa, jossa on 9 bambuhamppufleeceimukerrosta ja lisäksi pakettiin sujahti mukaan hampputiima, jossa on 3 kerrosta hamppujoustofroteeta.
Eli päiväunivaipassa on siis 12 kerrosta imua ja meillä tämä riittää.
Varmistukseksi laitettiin vielä pöllövaipan päälle pöllövillikset, totta kai!


Yövaipassa meillä on usein jopa lähemmäs 20 kerrosta imua.
TÄÄLTÄ voi kurkata yhden esimerkin meidän (tuhdista) yövaipasta, mutta imut ja niiden määrät hieman vaihtelevat sen mukaan, mitä imuja milloinkin on kuivana ja mikä käteen sattuu vaippaa kootessa.
Meillä käytetään öisin sisätäyttöjä ja niissä itsessään on jo 7 kerrosta imua ja loput sitten lisätään takana olevan taskun sisään.
Tiima-imuissa meillä on 3-4 kerrosta imua, taittoimut ovat kaksinkertaisia, eli taiteltuna kolmeen osaan tulee imua 6 kerrosta ja taiteltuna neljään osaan 8 kerrosta.
Käytännössä meidän yövaipassa taitaa aika usein olla hamppujoustofroteetaitto taiteltuna neljään osaan, eli silloin vaipassa itsessään on se 7 kerrosta imua + 8 kerrosta hamppujoustofroteeta, eli 15 kerrosta imua (+ mahdollisesti vielä 4 kerrosta joustofroteeta tiima-imun muodossa.
Kyllä näillä kerroksilla kelpaa nukkua ja uni maittaa, mutta silti vaipat pysyvät mukavina paketteina, eikä minään hillittöminä palloina.

2 kommenttia:

  1. Ihana tuo pöllövaippa! Meillä oli yksi samaa kuosia mutta ei ollut sopiva niin lähti eteenpäin. Päikkäreille meillä menee mikä vaippa sattuu ekana laatikosta tulemaan. EIpä tuo päikkäreillä pissikkään ja heräämisen jälkeen vaippa on yleensä kuiva ja pissi tulee pottaan :)

    VastaaPoista
  2. Joo pöllövaippa on ihana! <3

    Meillä kyllä pissitään päiväunilla tai ainakin sitten viimeistään siinä puolihorroksessa heräilyvaiheessa, kun tuo on melko hidas heräilijä..

    Mutta se on yksi mahtava asia (monen muun lisäksi) kestoissa, että sen paremmin märkä, kuin kuivakaan kestovaippa ei lennä roskiin.
    Tiedän nimittäin useampia kertakäyttövaippojen käyttäjiä, jotka ovat kertoneet, että roskiin se vaippa menee aamulla (/päiväunien jälkeen), vaikka olisikin kuiva.
    Toki yöllä se on hautonut peppua jo useamman tunnin vaikkei pissinen olisikaan, mutta että jopa tunnin-parin päikkäreidenkin jälkeen kuiva kertsi roskiin..

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!